deventer-nee-tegen-pestenOns initiatief wordt van harte ondersteund door onze Ambassadeur Burgemeester Andries Heidema. Zegt u net als hij NEE tegen pesten?
Pesten heeft en verdient uw aandacht. Eén op de 10 basisschoolleerlingen wordt gepest. Binnenkort worden scholen bij wet verplicht om pesten op effectieve wijze tegen te gaan. Het signaleren, voorkomen en aanpakken van pesten wordt een kerntaak van scholen.
Daarom nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Ook Deventer wil niet stilzitten. We willen met deze manifestatie alle krachten in Deventer bundelen om tot een daadkrachtige, effectieve en respectvolle aanpak van pesten te komen. Deze bundeling van krachten krijgt concreet vorm in het op te richten anti-pestplatform, waar u op 8 november mede het fundament voorlegt.

Zegt u ook NE E tegen pesten?
Kom dan op vrijdag 8 november, van 13.00 tot 17.00 uur, naar de Stadsschouwburg van Deventer!
Klik hier voor meer informatie over het programma en de sprekers. Via de volgende link kunt u zich aan- of afmelden.
Voor de aanpak van pesten hebben we iedereen nodig: leerkrachten, intern begeleiders, personeel TSO, leden MR en/of Ouderraad, sporttrainers, vertrouwenspersonen. Wilt u deze manifestatie bij alle betrokkenen onder de aandacht brengen?
Bij voorbaat hartelijk dank!
Graag tot ziens bij onze manifestatie

José Boone
Directeur Stichting Deventer in Dialoog

{jd_file file==173}