Filmpjes, muziek, drama, dans, kunstwerken en vooral heel veel spelletjes op de afsluiting van de themaweken ‘Lekker in je vel met sport en spel’. Het team van daltonschool De Sleutel heeft daarin een koppeling gemaakt tussen het thema van de Kinderboekenweek over sport en spel en het werken aan een sociaal emotioneel thema.

inloopavond2.350px

De afsluiting vond plaats in de vorm van een inloopavond op woensdag 16 oktober. Tussen 18.30 en 19.30 uur was het een drukte van belang. In alle klassen presenteerden de leerlingen van De Sleutel aan ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden op welke manier zij aan het project gewerkt hebben. In enkele groepen moesten ouders ook zelf aan het werk: puzzelen met een tangram, jezelf en anderen uit de knoop halen, zelf gemaakte spelletjes spelen.
Op 27 mei 2014 vindt de volgende inloopavond plaats. Ook dan staat de avond weer in het teken van de afsluiting van een sociaal emotioneel thema.inloopavond1.750px

JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework