Woensdagochtend 2 oktober zijn de SEO themaweken en de kinderboekenweek officieel geopend. De leerlingenraad had hierbij een belangrijke rol en stond met knikkende knieën al om 8 uur op school. Onder bekendmaking van het kinderboekenweekthema: ‘Klaar voor de start!!!’ stormden zij door de kaft van een enorm boek het podium op om stukjes voor te lezen uit boeken die goed passen binnen de themaweken. Dominique sloot af met een mooi gedicht.
Meester Gert zorgde vervolgens voor wat beweging in de zaal met een leuk spel.
De zaal was versierd met mooie posters over ‘Lekker in je vel met sport en spel’, ook gemaakt door de leerlingenraad.
De kinderen zijn in de klassen druk bezig met activiteiten rondom de themaweken. Op woensdag 16 oktober is er een inloopavond voor de ouders, waar de resultaten van deze weken getoond worden.

Kom allemaal langs!

{phocagallery view=category|categoryid=192|limitstart=0|limitcount=0}