Van 2 t/m 16 oktober worden er in het kader van de SEO-themaweken verschillende activiteiten en lessen georganiseerd rondom het thema ‘Lekker in je vel met sport en spel’. Kernwoorden vanuit het karakter van de school die passen bij dit thema zijn: jezelf, eerlijkheid en respect (de subthema’s). Dit thema sluit aan bij dat van de kinderboekenweek: ‘Klaar voor de start!’, dat in dezelfde periode valt.

Tijdens de opening op 2 oktober was er een actieve rol weggelegd voor de leerlingenraad uit de groepen 5 t/m 8.
Op woensdag 16 oktober van 18.30 uur tot 19.30 uur is er een inloopavond voor ouders. Er wordt dan in iedere groep een impressie gegeven van de activiteiten.
Wij verwachten dat de weken ook dit jaar weer een groot succes worden! Tot ziens op de inloopavond!
De werkgroep SEO, Ine, Josty, Judith en Sanne (stagiaire groep 5)

maandag 19 aug 2019