Vanuit ParnasSys ontvingen wij het volgende bericht:
Beste ParnasSys Ouderportaal gebruiker,
Ons ouderportaal was volgens ons toe aan een nieuw design. Met het nieuwe frisse ontwerp zijn de ouders nu nog meer betrokken. Mede doordat het vernieuwde ontwerp nu ook geschikt is voor de mobiele telefoon en de tablet! Het portaal past zich flexibel aan het apparaat aan. Vanaf 24 oktober a.s. zullen de ouders het vernieuwde Ouderportaal te zien krijgen.
De gebruiksvriendelijkheid is verhoogd en ouders zullen hier gemakkelijk doorheen klikken.
Vanaf 10 oktober komt er meer informatie op onze website www.parnassys.nl te staan.

Het nieuwe ontwerp werkt op alle moderne browsers, waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 9/10, Safari, Opera browser. Let op, Internet Explorer 8 wordt niet meer ondersteund. Veel plezier met het gebruik van het vernieuwde Ouderportaal en natuurlijk met het gebruik van ParnasSys!
Het ParnasSys-team

voorjaarsvakantie