Op zaterdag 2 november 2013 organiseert Sportbedrijf Deventer in samenwerking met verschillende partners  - scoutingvereniging, Helicon studenten Outdoor & Adventure, de reddingsbrigade, fitnesscentra, vrijwilligers van survivalvereniging Bathmen en nog veel meer anderen - het uitdagende sportevenement De Fitste van Deventer!

Wat?
Een belevingsrun met 14 spannende hindernissen, van strobalen en autobanden, tot wateroversteken, klimmen, buikschuiven, kruipen, rennen, steppen en een spectaculaire ‘voetjes van de vloer’ finalehindernis. Wie mag zich een jaar lang De Fitste van Deventer noemen? Uiteraard is meedoen voor de beleving ook mogelijk!
Waar?
Het evenement vindt plaats rondom en dwars door het groene Venenplantsoen te Deventer. Meer info over de startlocatie is te vinden op de website.
Voor wie?
• Er is een aangepast kidsparcours voor kinderen van 6 - 11 jaar.
• Een wedstrijdrun vanaf 12 jaar voor de echte fanatiekelingen; uit deze wedstrijd op tijd wordt de Fitste vrouw / man van Deventer benoemd. Uiteraard zijn er sportieve prijzen te winnen!
• Een recreatierun vanaf 12 jaar voor iedereen die zichzelf, z'n vrienden, familie, buren en collega's wil uitdagen. Het zelfde parcours als de wedstrijdrun, maar het doel hierbij is alle hindernissen te trotseren en de finish te bereiken. De tijd doet er niet toe, meedoen is belangrijker!
 Uiteraard is iedereen welkom om de deelnemers langs het parcours aan te moedigen, een hapje en drankje te nuttigen en te genieten van gave muziek!
Schrijf je gauw in via onderstaande website.
www.fitstevandeventer.nl
Sabine Kroes
Stagiaire Sport Service
Bezoekadres: Hunneperkade 94/7, 7418BT Deventer