Dinsdag 8 oktober, vindt de jaarlijkse grote ouderavond plaats van de MR en de OR. De avond start met een kort formeel gedeelte, waarin MR en OR verantwoording afleggen over het vorige schooljaar en vooruitkijken naar het komende schooljaar. Daarna gaat de avond over in een thema-avond over de Toekomst van de Sleutel. Gastspreker is Jan Rensink, directeur-bestuurder van het openbaar primair onderwijs Deventer.

Hij zal iets vertellen over toekomstige ontwikkelingen in het (Deventer-)onderwijs. Daarna is er een brainstorm workshop over de toekomst van onze school, waarin een beroep gedaan wordt op uw actieve en creatieve inbreng. Vrijdag is er op school een filmpje gemaakt waarin kinderen van alle groepen uitspraken doen over hun droomschool.  Deze opnames zullen ook getoond worden. Tenslotte is er ook een verslag te zien over architectonische kijkdozen die de leerlingen van groep 7 en 8 van vorig  schooljaar hebben gemaakt.
Hoewel het een algemene avond is over onderwijs, zal er regelmatig de link gelegd worden met de aanstaande renovatie van de school.

Laat via de mail even horen of u wel / niet komt. Als we een globaal inzicht hebben op de opkomst, kunnen we rekening houden met de inrichting van de grote zaal. (Dat kan door een mailtje naar ) De school is open vanaf 19.45 uur. Het programma start om 20.00 uur en om 22.00 uur is de avond afgelopen. Verdere informatie vindt u in de uitnodiging die u heeft ontvangen.

Nieuwsgierig naar de aanleg van ons nieuwe Groene schoolplein?

Klik hier voor het laatste nieuws

Binnenkort

Studiedag: alle kinderen vrij
vrijdag 18 okt 2019
Herfstvakantie
zaterdag 19 okt 2019
Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 01 nov 2019
10-minuten-gesprekken
woensdag 06 nov 2019
Studiedag: alle kinderen vrij
woensdag 06 nov 2019
Maandsluiting gr 5 t/m 8 met de voorleeswedstrijd (ouders welkom)
vrijdag 08 nov 2019
10-minuten-gesprekken
woensdag 13 nov 2019
Versieravond Sint
maandag 18 nov 2019
Sintviering
donderdag 05 dec 2019

Zoeken op deze site

Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework