Logo-De-Sleutel-transparant

Dinsdag 8 oktober, vindt de jaarlijkse grote ouderavond plaats van de MR en de OR. De avond start met een kort formeel gedeelte, waarin MR en OR verantwoording afleggen over het vorige schooljaar en vooruitkijken naar het komende schooljaar. Daarna gaat de avond over in een thema-avond over de Toekomst van de Sleutel. Gastspreker is Jan Rensink, directeur-bestuurder van het openbaar primair onderwijs Deventer.

Hij zal iets vertellen over toekomstige ontwikkelingen in het (Deventer-)onderwijs. Daarna is er een brainstorm workshop over de toekomst van onze school, waarin een beroep gedaan wordt op uw actieve en creatieve inbreng. Vrijdag is er op school een filmpje gemaakt waarin kinderen van alle groepen uitspraken doen over hun droomschool.  Deze opnames zullen ook getoond worden. Tenslotte is er ook een verslag te zien over architectonische kijkdozen die de leerlingen van groep 7 en 8 van vorig  schooljaar hebben gemaakt.
Hoewel het een algemene avond is over onderwijs, zal er regelmatig de link gelegd worden met de aanstaande renovatie van de school.

Laat via de mail even horen of u wel / niet komt. Als we een globaal inzicht hebben op de opkomst, kunnen we rekening houden met de inrichting van de grote zaal. (Dat kan door een mailtje naar ) De school is open vanaf 19.45 uur. Het programma start om 20.00 uur en om 22.00 uur is de avond afgelopen. Verdere informatie vindt u in de uitnodiging die u heeft ontvangen.

Binnenkort

voorjaarsvakantie
donderdag 21 feb 2019
Nieuwsbrief
vrijdag 22 feb 2019
week van de luizencontrole
maandag 25 feb 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 01 mrt 2019
studiedag: alle leerlingen vrij
vrijdag 01 mrt 2019
piekdag: alle leerlingen vrij
maandag 04 mrt 2019
kixxx
vrijdag 08 mrt 2019
rapport mee naar huis
vrijdag 08 mrt 2019
contactavond
dinsdag 19 mrt 2019
nieuwsbrief
vrijdag 29 mrt 2019

Zoeken op deze site

Go to top