Vlak voor de zomervakantie heeft de Tintaan contact gezocht met De Nicolaasschool en De Sleutel om te informeren naar mogelijkheden om een 3+groep te huisvesten in één van de scholen. Het gaat om een peutergroep met kinderen van het asielzoekerscentrum Schalkhaar, die momenteel taalonderwijs krijgt op de Tintaan. Omdat er in de onderbouw van onze school twee extra lokalen zijn, ligt het voor de hand om de 3+groep in De Sleutel te huisvesten. Vorige week hebben alle betrokken partijen ingestemd met het onderbrengen van deze groep in De Sleutel. Het lokaal naast groep 1 zal daarom met ingang van 9 september aanstaande in de ochtenden gebruikt worden door de 3+groep. ’s Middags is het lokaal weer beschikbaar voor de groep 1 leerlingen als speelwerklokaal. We heten de kinderen van de 3+groep veel plezier in ons gebouw en hopen op een goede samenwerking met het personeel van deze groep.

zaterdag 24 aug 2019