Volgende week vrijdag, 30 augustus, doen wij als school met alle groepen mee aan het project ANWB Streetwise. ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma voor kinderen op de basisschool. Het is aansprekend, enerverend en praktisch en voor zowel ouders, als scholen een belangrijke hulp bij het verkeersvaardig maken van kinderen.’ Gezien het belang dat Deventer hieraan hecht, wordt het Streetwise programma volledig gesubsidieerd door de gemeente.

Het ochtendprogramma voor de groepen 3 t/m 8 vindt plaats in twee sessies van 1,5 uur onder leiding van eewn instructeur van de ANWB. De lessen van groep 3 en 4 vinden plaats in de gymzaal van het Haarhuis, de lessen van groep 5 en 6 vinden plaats op het gedeelte van de Bakkerskamp direct achter de school. Groep 7 en 8 krijgen hun programma aangeboden op het schoolplein. Leerlingen van deze groepen moeten hun fiets meenemen.Naast diverse behendigheidsonderdelen zal er ook een fietscheck plaatsvinden.
De sessie voor de groepen 1 en 2 duren 50 minuten en zal door de eigen groepsleerkracht in het speellokaal gegeven worden.
We hopen op goed weer en op een geslaagde en leerzame dag.
Voor meer informatie kunt  terecht op de website van de ANWB: http://www.anwb.nl/streetwise
Wanneer het nodig is ontvangt u van de groepsleerkracht aanvullende informatie. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u terecht bij Arno Hilberink of Gert Katerberg.

Studiedag: alle kinderen vrij
vrijdag 18 okt 2019
Herfstvakantie
zaterdag 19 okt 2019