Op zaterdag 14 september willen we met een aantal leerkrachten en ouders wat aanpassingen doen aan het schoolplein. Met gekleurde verf willen we door middel van belijning op het schoolplein verschillende vakken maken. Elk vak heeft betrekking op speciale activiteiten die op dat gedeelte van het plein gedaan kunnen worden. Na raadpleging van het overblijfteam, de leerlingenraad en de leerkrachten heeft een werkgroep een opzet gemaakt.

Naast de inrichting van het schoolplein willen we ook de bestrating aan de zijkant van groep 2 in orde maken.

Voor de belijning heeft u geen specifieke vaardigheden nodig. Met oude kleding en een beetje een strakke hand komen we een heel eind. Voor het bestraten is natuurlijk wel enige handigheid in dergelijke klussen aan te bevelen.

Hebt u de mogelijkheid en de zin om op zaterdagochtend een steentje bij te dragen, dan bent u om 9.30 uur welkom op het schoolplein van De Sleutel. De werkgroep zorgt voor koffie en belegde broodjes. We verwachten rond 13.00 uur klaar te zijn.

U kunt zich opgeven bij de werkgroepleden of bij Gert Katerberg. Laat even weten of u ervaring heeft met bestraten of dat u vooral ingezet wilt worden met bij belijning.

De werkgroep Schoolplein (Marleen, Eveline en Greta)

voorjaarsvakantie
maandag 18 feb 2019