Opening 1Na 6 heerlijke vakantieweken met heel veel mooi weer, is deze ochtend het nieuwe schooljaar weer begonnen.

Dat hebben de kinderen, ouders en leerkrachten geweten ook, want we begonnen met een sportieve warming-up, gegeven door sportinstructrice Yildiz van Essen.

Iedereen deed erg enthousiast mee, want de zweetdruppels vlogen in het rond! De directeur, meester Gert, heeft daarna iedereen welkom geheten, iedereen een heel fijn schooljaar gewenst en nog even verteld over de kapstokregel die de komende periode centraal staat: “We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer goed voor morgen”. Wel zo handig nu iedereen weer nieuwe spulletjes heeft gekregen.

Iedereen was weer helemaal fit en wakker om een hele goede start in de klas te maken. Hierbij willen we Yildiz nogmaals hartelijk bedanken voor deze actieve opening van het schooljaar!

Hier nog enkele foto's en een filmpje (het geluid ontbreekt)

Opening 2

Opening 3