groep5-6 schoolreisjeDinsdag 18 juni zijn de groepen 5 en 6 met schoolreisje naar het Dolfinarium geweest. We hebben een fantastische dag gehad.
In de bus werd flink gezongen, vooral door 2 leerlingen die de hele heenreis onafgebroken ‘we zijn er bijna’ lieten horen!
Nadat de groepjes met hun begeleider het park hadden verkend, konden ze zelf beslissen wat ze graag wilden zien en doen.

Om 12 uur gingen we met z’n allen naar de grote koepel om de grote dolfijnenshow te zien. Dit was een geweldige show. De dolfijnen maakten prachtige sprongen.
Tussen de middag kregen we lekkere patatjes, een frikandel en een pakje drinken. Half 3 gingen veel kinderen kijken naar  “De zotte zeeleeuwenshow”.  Dit was een grappige show met een postbode, een piraat en natuurlijk zeeleeuwen die oa. de krant konden brengen en konden zwaaien.
Tussen al deze leuke activiteiten door hadden de kinderen tijd om met hun groepje nog andere dingen te zien, zoals:  roggen en haaien aaien, dolfijnen onder water bekijken en het krabbenpad lopen. Natuurlijk hebben we nog een heerlijk ijsje gekregen. Met 30 graden konden we wel wat afkoeling gebruiken, al hadden sommige kinderen die al bij het water gezocht.
Eenmaal terug bij het Haarhuus hebben we de ouders flink laten schrikken door ons in de bus te verstoppen. Maar gelukkig sprong na een paar seconden bijna iedereen te voorschijn! Sommige ouders moesten hun kind nog in de bus zoeken, maar gelukkig bleken we alle kinderen mee te hebben genomen!
Al met al dus een geweldige dag!!!

In de bus:

Dolfijnenshow: