kleuterfeestDinsdag 18 juni stond obs de Sleutel in het teken van het kleuterfeest "Ridders en prinsessen".
Alle kleuters waren verkleed naar school gekomen.
Prinses Barbara kon niet kiezen met wie zij zou trouwen: ridder Anja of prins Tjitske.
Daarom besloot zij een wedstrijd te houden; wie de lekkerste maaltijd had bereid was de gelukkige.

Ridder Anja was niet helemaal eerlijk. Hij spoot een vies luchtje op de lekker ruikende bloem die prins Tjitske had meegenomen en deed zand tussen de boterham en zout in de koffie.
Uiteindelijk kwam het bedrog uit en heeft prinses Barbara gekozen voor prins Tjitske.
Er werd een groot feest georganiseerd, waaraan alle kleuters mochten meedoen en ridder Anja, die spijt van zijn daden had, ook!
Onder begeleiding van kinderen uit groep 7 deden zij allerlei spelletjes.
Toen de spelletjes waren afgelopen stond er een heerlijke maaltijd klaar...
Ter afsluiting zongen de kinderen van groep 2 een lied en deden alle kleuters een dansje, samen met hun ouders.

Er zijn veel mooie foto's gemaakt.
Klik hieronder op de links om de foto-series te bekijken.

Serie 1

Serie 2