Groep 8 vertrekt maandag rond 8.00 uur naar Ameland. De leerlingen van groep 8 komen donderdag tussen 17.00 en 18.00 uur terug op school.

Volgende week dinsdag 18 juni vinden de schoolreizen van groep 3 t/m 6 plaats. De kinderen worden om 08.45 in de klas verwacht. De bussen vertrekken om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het Haarhuus.

Groep 3 en 4 vertrekken om 16.15 uur uit Arnhem. Het is lastig aan te geven wanneer zij precies terug zijn in verband met files. Als het verkeer meezit, zullen ze er om 16.55 uur zijn. Groep 5 en 6 zijn ongeveer om 17.30 uur terug op school.

Op dinsdag wordt ook het kleuterfeest gevierd. Het kleuterfeest begint om 9.30 uur. Net zoals vorig schooljaar zijn de leerlingen van groep 7 ingeschakeld bij de voorbereidingen en worden ze ingezet op de dag zelf. Ook diverse ouders werken mee om deze dag tot een succes te maken. Het kleuterfeest is tussen 14.00 en 14.15 uur afgelopen.

Op woensdag 19 juni gaat groep 7 op de fiets naar de Stay-Okay te Gorssel voor hun schoolkamp. Groep  7 is op vrijdag rond 14.30 uur terug op school.

Dit jaar zijn de kinderen op de woensdag na de schoolreizen niet vrij. In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat de studiedag van 19 juni verplaatst is naar 12 juni (afgelopen woensdag).