De voorbereidingen van het Zomerdagkamp Schalkhaar 2013 zijn in volle gang. 235 kinderen hebben zich ingeschreven. Alle kinderen kunnen geplaatst worden. Er hoeft geen loting plaats te vinden. De leden van de werkgroep zijn op zoek naar materiaal voor een activiteit. Tijdens een spel kunnen de kinderen een jungle nabouwen. Hiervoor zijn we op zoek naar wilde speelgoeddieren (verschillende soorten dieren die je tegen komt in de jungle of op safari) van formaat handgrootte. Wie heeft in de kast nog een aantal dieren liggen die thuis niet meer gebruikt worden en gegeven kan worden aan ons, ten behoeve van spelmateriaal voor de kinderen?

Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die op vrijdag, de laatste dag ter afsluiting van de kampweek uitstekend dieren kunnen schminken. Vrijwilligers voor het schminken mogen zich opgeven via

M.v.g., Werkgroep Zomerdagkamp.

voorjaarsvakantie