Over een week zal het feest losbarsten in Schalkhaar. Op onze website www.schalkhaarlife.nl en in het programmaboekje dat huis aan huis is verspreid de afgelopen week, zie je wat er allemaal te beleven valt tijdens het weekend.

We willen speciaal aandacht vragen voor de volgende kinderactiviteiten waarvoor je je kunt opgeven:

De optocht vanaf het schoolplein van de Nicolaas ( gr 0 t/m 2 ) op de vrijdagavond (geen opgave vereist). Versier je fiets of iets anders wat rolt en doe mee!De estafette run op het kerkplein (gr 3 t/m 8) opgave via school.De family-battle op het kerkplein (gr 3 t/m 8 met ouders / familie / buren (opgave en uitleg via de website) De workshop "warholizen" maak een prachtig zelfportret ( 10-15 jaar, opgave via de website)Het open podium op de zaterdagavond in de tent (opgave via de website).

Let op!! VOL is VOL. Natuurlijk vinden we het heel gezellig wanneer we je zien tijdens Schalkhaar Life!

Hartelijke groet,
Organisatie Schalkhaar Life!

piekdag alle kinderen vrij
maandag 01 juli 2019