De werkgroep huisvesting, onder bezielende leiding van Ulrike Weis ten Elsen, is de afgelopen maanden druk geweest met het maken van plannen voor de renovatie van de Sleutel. Deze renovatie zal plaatsvinden in het schooljaar 2014 – 2015.

Naast een facelift van het gebouw willen we met de renovatie ook een aantal andere zaken verbeteren:
  • verbeteringen die te maken hebben met ons daltonconcept, bijvoorbeeld meer en betere werkplekken buiten de lokalen;
  • verbeteringen die te maken hebben met de afstanden binnen de school, waaronder de routering;
  • verbeteringen die te maken hebben met de openheid van het gebouw: transparantie en toegankelijkheid.

Natuurlijk speelt in dergelijke operaties de beperking van het budget een rol, zeker in deze tijd van economische recessie. Toch hebben we de indruk dat we met de plannen die we in de budgetaanvraag richting de gemeente presenteren, een mooie impuls kunnen geven aan ons gebouw en ons onderwijs.

Na de zomervakantie willen we het ontwerp dat nu verder in detail uitgewerkt gaat worden, met het team, de leerlingen en de ouders bespreken.

Namens de werkgroep huisvesting

maandag 19 aug 2019