We hebben een fantastische sportdag gehad op dinsdag 14 mei. Gelukkig viel het weer ook mee.

We hebben slagbal, lijnbal en trefbal gedaan. En een aantal snelle kinderen (Jonas, Benjahmin, Fleurie, Els, Janno, Tymo, Zoë en Danique) heeft ook mee gedaan aan de estafette. Knap gedaan!!

De kinderen van groep 5 en 6 krijgen een groot compliment voor hun inzet en zeer zeker voor hun sportiviteit!!! We zijn hartstikke trots op jullie!

Het team van Jorn, Lloyd, Pepijn, Thijs, Martijn, Britt, Fleurie en Femke heeft zelfs een mooie beker gewonnen.

Een bedankje aan alle ouders die deze dag hebben geholpen met de (fiets)begeleiding: Marga, Janette, Edwin, Peter, Frank, Christel, Ilona, Nuray en Renate. Mede dankzij jullie is het voor de kinderen een fantastische dag geweest!!!

Er zijn op de sportdag die werd gespeeld op dinsdag 14 mei foto's gemaakt.

{phocagallery view=category|categoryid=162|limitstart=0|limitcount=0}

JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework