Vorige week heeft u een mail ontvangen over de invulling van de kroningsspelen op 26 april. De leerlingen van groep 1-4 blijven op school en doen daar allerhande gezellige spelactiviteiten. De overige leerlingen volgen een sport- en spelprogramma op De Scheg.
We zoeken nog begeleiders bij de spelletjes voor de onderbouw en fietsbegeleiders voor de bovenbouw (De Scheg is toegankelijk voor ouders en belangstellenden, dus wanneer u wilt blijven, kan dat).
Alle leerlingen zijn ’s middags vrij!

PS: Volgende week vrijdag ontvangen we het definitieve draaiboek. We zullen u op de hoogte houden wanneer daarin belangrijke wijzigingen optreden. Overigens hulde voor het Deventer Sportbedrijf dat met man en macht werkt om dit evenement tot een succes te maken voor heel veel Deventer basisscholen.

zaterdag 24 aug 2019