Op 13 t/m 16 mei zal de wandelvierdaagse van Deventer gehouden worden.Twee ouders: Peter van den Horn en Bionde van de Loo, hebben contact gezocht met de OR om te onderzoeken of we als de Sleutel mee kunnen lopen met de wandel-4-daagse.Hieronder kunt u meer lezen over hoe u uw kind(eren) op kunt geven.

AVONDVIERDAAGSE 13 T/M 16 MEI 2013

Wandelvierdaagse van Deventer 2013
Vorig jaar hebben veel ouders aangegeven teleurgesteld te zijn dat de Sleutel niet deelneemt aan de avondvierdaagse. Dit hebben we uiteraard serieus opgepakt en Peter van der Horn en Bionde van de Loo willen helpen om de avondvierdaagse dit jaar een succes te laten worden. In overleg met de school zijn er wel wat praktisch voorwaarden waar aan moet worden voldaan.
De voorwaarden zijn:
  • Ouders/verzorgers zorgen zelf voor begeleiding van hun kind(eren).
  • Ouders/verzorgers zijn zelf  verantwoordelijk zijn voor hun kind(eren).
  • Er mogen shirtjes en een vlag van de school gebruikt worden.
  • Er wordt zoveel mogelijk in een groep gelopen.
Bij minimaal 20 aanmeldingen zullen Peter en Bionde onderweg te vinden zijn met wat te drinken en een versnapering.
Aanmelden kan tot 19 april via
Vermeld in de mail de namen van kind(eren) en begeleiding. Welke avonden er gelopen wordt en voor de hoeveelste keer uw kind meeloopt. (ook vragen kunnen via dit adres gesteld worden).
De kosten bij individuele deelname zijn 4,25. Bij groepsinschrijving zijn de kosten 3,50 pp.

We verwachten veel enthousiaste aanmeldingen.
Vriendelijke groeten,
De Ouderraad