De leerlingen van de groepen 1, 2, 5 en 6 hebben de afgelopen maand theaterles gehad. Elke donderdag waren de leerlingen druk met het ontdekken hoe het werkt in het theater. Groep 1 en 2 hebben het sprookje van de Kikker Koning gespeeld. De leerlingen van groep 1 die nog maar net op school zitten toonden heel veel lef. Voor een volle zaal stonden ze daar zonder vrees op het podium. Echt knap! Natuurlijk waren de leerlingen van groep 2 ook fantastisch. Ook zij hebben ontdekt dat samen theater maken kan leren, op een leuke manier. De groepen 5 en 6 hebben theatersport gedaan. Lekker improviseren. Dat de leerlingen van de groepen 5 en 6 goed kunnen improviseren is te zien op You tube.
Alle ouders, opa's en oma's waren uitgenodigd om te komen kijken. De zaal zat tijdens de voorstellingen goed vol.
Voor genodigden die niet konden komen zijn via onderstaande alle filmpjes te zien.

Groep 6 deel 1

Groep 6 deel 2