De maandag na de voorjaarsvakantie vinden weer de luizencontroles plaats in alle groepen. De luizenmoeders (waar zijn de vaders?) steken hier best veel tijd in. Daarom graag even aandacht voor de haardracht (ingewikkelde kapsels, gel en wax zorgen voor extra oponthoud en bemoeilijken het zoeken).
Luizencontroles vinden plaats op iedere eerste ochtend na een  vakantie. Ook hercontroles worden direct na het weekend gepland. Op die manier wordt het ‘overlopen’ zoveel mogelijk voorkomen.

Wanneer er hoofdluis geconstateerd wordt, wordt er telefonisch contact met u gezocht. We vinden het prettig als u dan uw kind(eren) ophaalt van school en dan gelijk behandelt. Mocht dat onverhoopt niet lukken, en er is ook niemand in de nabije omgeving om dit op zich te nemen, dan verwachten wij dat u uw zoon of dochter in ieder geval dezelfde dag nog behandelt.

Wij benadrukken dat wij u niet kunnen en willen verplichten om uw kind(eren) van school te halen. Aan de andere kant vinden wij samen met vele ouders wel belangrijk dat de school luizenvrij is.

Studiedag: alle kinderen vrij
vrijdag 18 okt 2019
Herfstvakantie
zaterdag 19 okt 2019