Logo-De-Sleutel-transparant

De maandag na de voorjaarsvakantie vinden weer de luizencontroles plaats in alle groepen. De luizenmoeders (waar zijn de vaders?) steken hier best veel tijd in. Daarom graag even aandacht voor de haardracht (ingewikkelde kapsels, gel en wax zorgen voor extra oponthoud en bemoeilijken het zoeken).
Luizencontroles vinden plaats op iedere eerste ochtend na een  vakantie. Ook hercontroles worden direct na het weekend gepland. Op die manier wordt het ‘overlopen’ zoveel mogelijk voorkomen.

Wanneer er hoofdluis geconstateerd wordt, wordt er telefonisch contact met u gezocht. We vinden het prettig als u dan uw kind(eren) ophaalt van school en dan gelijk behandelt. Mocht dat onverhoopt niet lukken, en er is ook niemand in de nabije omgeving om dit op zich te nemen, dan verwachten wij dat u uw zoon of dochter in ieder geval dezelfde dag nog behandelt.

Wij benadrukken dat wij u niet kunnen en willen verplichten om uw kind(eren) van school te halen. Aan de andere kant vinden wij samen met vele ouders wel belangrijk dat de school luizenvrij is.

Binnenkort

voorjaarsvakantie
donderdag 21 feb 2019
Nieuwsbrief
vrijdag 22 feb 2019
week van de luizencontrole
maandag 25 feb 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 01 mrt 2019
studiedag: alle leerlingen vrij
vrijdag 01 mrt 2019
piekdag: alle leerlingen vrij
maandag 04 mrt 2019
kixxx
vrijdag 08 mrt 2019
rapport mee naar huis
vrijdag 08 mrt 2019
contactavond
dinsdag 19 mrt 2019
nieuwsbrief
vrijdag 29 mrt 2019

Zoeken op deze site

Go to top