Leon groep3 gelwedstrijd

Op maandag 11 februari werd voor de zesde maal de jaarlijkse gelwedstrijd op De Sleutel gehouden. Kinderen uit alle klassen waren extra vroeg opgestaan om een heel bijzonder kapsel met heel veel gel te maken. Op de ‘catwalk’ in de grote zaal konden ze dit bijzondere kapsel te showen.

De jury bestond uit Pepijn (de winnaar van vorig jaar), Maren en Niels. Zij hadden de leuke, maar zware taak om een winnaar aan te wijzen, en als u de foto’s bekijkt, kunt u zien dat dit niet meeviel!
Uiteindelijk werd Thije uit groep 7 3e , Gianna, Roos en Lotès uit groep 7 werden 2e, maar de grote winnaar was natuurlijk Leon uit groep 3! Pepijn reikte hem de bokaal uit, Leon mag deze 1 jaar thuis houden.
Volgend jaar wordt er natuurlijk weer een gelwedstrijd georganiseerd. Leon zal dan samen met een paar andere kinderen in de jury zitten. Dus leerlingen van De Sleutel… denk vast goed na over je gelkapsel voor volgend jaar!

voorjaarsvakantie
donderdag 21 feb 2019