Logo-De-Sleutel-transparant

Allereerst, al mag het volgens de etiquette niet meer echt, wil ik u mede namens het team een gezond en gelukkig Nieuwjaar wensen. We hopen ook dit jaar weer op een goede een prettige samenwerking.

Die samenwerking tussen thuis en onderwijs is belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind. Dat is vanzelfsprekend wanneer het gaat om welbevinden. Diverse onderzoeken wijzen erop dat goed partnerschap van ouders en school ook een positief effect heeft op de resultaten van kinderen.

In de werkgroep ‘ouderbetrokkenheid’ willen we dit schooljaar komen tot een duidelijke visie op educatief partnerschap, de samenwerking tussen ouders en school. We willen voor de komende jaren een aantal speerpunten  formuleren. Deze  werkgroep bestaat uit Wouter Franken (ouder en sitebeheerder), Susan van der Zwaag (ouder en communicatiedeskundige), Martin Pothof (leerkracht en ICT-er) en ondergetekende. Ook in de laatste gezamenlijke MR-OR-vergadering van afgelopen dinsdag hebben we aandacht besteed aan ouderbetrokkenheid. Via de Nieuwsbrief blijven we u op de hoogte houden.

Binnenkort

'mei'vakantie
zaterdag 27 apr 2019
Koningsdag
zaterdag 27 apr 2019
week van de luizencontrole
maandag 06 mei 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 10 mei 2019
avondvierdaagse
maandag 13 mei 2019
nieuwsbrief
vrijdag 24 mei 2019
Hemelvaart, alle kinderen vrij
donderdag 30 mei 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 07 juni 2019
Tweede Pinksterdag - alle kinderen vrij
maandag 10 juni 2019
Studiedag
dinsdag 11 juni 2019

Zoeken op deze site

Go to top