Door middel van deze nieuwsbrief willen wij de natuurouders Noor, Lucie, Mischa en Ageeth van harte bedanken voor hun inzet van de afgelopen jaren. Alle vier hebben ze de afgelopen jaren verschillende natuurprojecten begeleidt en gecoördineerd waardoor alle groepen hebben kunnen leren en genieten van de natuur. Tot de zomer zullen zij de komende projecten voor het laatst begeleiden en coördineren. Allemaal heel erg bedankt daarvoor.
Dit betekent wel dat we dan als natuuroudergroep gelijk gehalveerd zijn! We hebben dus hard nieuwe mensen nodig, want anders kunnen we de natuurprojecten vanaf het volgende schooljaar niet of beperkt door laten gaan.

Als begeleider van een natuurproject is specifieke natuurkennis helemaal niet nodig; het is veel belangrijker dat je het leuk vindt om een groepje kinderen enthousiast kennis te laten maken met de natuur. Het kost maar een ochtend van je tijd en je doet er de kinderen een hoop plezier mee!
Kijk voor meer informatie hierover op onze website onder ouders/helpende-ouders/ouderparticipatie of neem contact op met Marieke Franken (). Woensdag 23 januari is ons 1e halfjaarlijkse overleg van 2013. Je bent altijd welkom om om 8.30 even aan te schuiven in de lerarenkamer voor meer info.

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 01 nov 2019