We hebben een mooi programma op maat voor uw zoon of dochter. De activiteiten starten na de kerstvakantie.

• Samen zingen voor kleuters in het kleuterkoor groep 1 en 2.
  • Striptekenen: met een paar simpele penstreken de leukste tekeningen leren maken groep 3,4 en 5.
  • Chinese Kleimaskers maken: leuk om te doen en een mooi resultaat na het bakken in de oven groep 6, 7 en 8.

Voor meer informatie over cursus, tijdstippen en locatie zie website van de school.

U ontvangt deze week een flyer. Wilt u uw kind voor 14 december aanmelden? We starten direct na de kerstvakantie.
Bij de Leeuwenkuil, kunstencentrum gebeurt veel. Naast cursussen op het gebied van muziek, dans, theater, beeldende kunst, schrijven en nieuwe media, zijn er veel voorstellingen, optredens en presentaties. www.leeuwenkuil.nl

zondag 18 aug 2019