sint-aankomst-obs-de-sleutelOp woendag vijf december vieren we het Sinterklaasfeest. Elk schooljaar is het weer een verrassing hoe de Goedheiligman nu weer zal aankomen. Vorig schooljaar kwam hij met een camper. Is het dit jaar gewoon te paard? Met een ouderwetse auto misschien? Kiest hij een heel luxe voertuig of juist iets heel stoers? Nog een paar nachtjes slapen en dan weten we het.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit.

8.15 uur: Kinderen met surprises mogen deze alvast naar binnen brengen.

8.30 uur: Kinderen gaan de klassen in.

8.40 uur: Kinderen komen groep voor groep naar buiten en stellen zich op aan de Bakkerskamp in afwachting van de komst van Sint en zijn Pieten. Ook ouders en verzorgers zijn van harte welkom!

9.00 uur: Start ochtendprogramma

De groepen 5 t/m 8 vieren het feest met surprises in hun eigen klas.
De groepen 1 / 2 ontmoeten Sinterklaas in de grote zaal. Na de pauze is er voor hen een poppenkastvoorstelling die verzorgd wordt door juf Greta en juf Barbara.
Groep 3 en 4 beginnen met de poppenkastvoorstelling en gaan na de pauze richting de grote zaal.

12.15 uur: Einde van het ochtendprogramma. Groep 1 t/m 4 zijn ’s middags vrij.

Playbackshow
De playbackshow, die traditiegetrouw gekoppeld is aan de Sintviering, vindt plaats op vrijdagmiddag 7 december
Leerlingen uit groep 4 t/m 8 kunnen zich hiervoor opgeven bij hun groepsleerkracht.
De playbackshow begint om 13.00 uur en om 15.00 uur afgelopen. De ervaring leert dat het soms iets uit kan lopen.

woensdag 21 aug 2019