andere-tijdenDe ouderraadpleging over vijf gelijke schooltijden is afgesloten.

Ook binnen het team heeft men zijn of haar mening kunnen geven over andere schooltijden.

Op maandag 26 november komt de werkgroep Andere Tijden in Schalkhaar bijeen om de resultaten van de personeels- en ouderenquêtes met elkaar te bespreken.

Daarbij kijken we niet alleen naar de verdeling van voorstanders, tegenstanders en mensen die neutraal ten opzicht van andere tijden staan, maar ook naar de opmerkingen die u hebt kunnen plaatsen op het enquêteformulier.

In deze vergadering worden ook afspraken gemaakt over de manier waarop u als ouders geïnformeerd wordt over de uitslag van de enquêtes en de uitslag van de stemming in de MR.

In de MR-vergadering van 10 december stemt de MR over het voorstel over nieuwe schooltijden.

voorjaarsvakantie
woensdag 20 feb 2019