We zijn op dit moment bezig met de voorbereiding van een mooi kunsteducatieprogramma voor de kinderen van de basisscholen in Schalkhaar. Creatieve vakken en muziek zijn essentieel voor de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Ook de positieve invloed op cognitieve ontwikkeling. Het is inmiddels aangetoond.

Wat zit er in het vat?
Zingen en muziek voor kleuters, striptekenen, gamedesign, streetdance, kinderkunst: klei en keramiek, algemene muzikale vorming in Brede Schoolverband.
Daarnaast werken we aan het aanbieden van muzieklessen buiten schooltijd of in BSO tijd in Schalkhaar.

De activiteiten starten na de kerstvakantie. Wilt uw zoon of dochter een instrument leren bespelen of deelnemen aan een kinderkoor? In de volgende nieuwsbrief komen we hierop terug. Houd de website in de gaten!

Leeuwenkuil kunstencentrum
Bij de Leeuwenkuil  gebeurt veel. Buiten lessen en cursussen op het gebied van muziek, dans, theater, beeldende kunst, schrijven en nieuwe media, zijn er veel voorstellingen, optredens en presentaties. www.facebook.com/leeuwenkuil

voorjaarsvakantie
woensdag 20 feb 2019