Op woensdagavond 17 oktober is er voor ouders en leerlingen van de Sleutel de mogelijkheid om de school binnen te wandelen. Deze inloopavond vindt plaats tussen 18.30 uur tot en met 19.30 uur.
De bedoeling van de inloopavond is om op informele wijze kennis maken met het reilen en zeilen in de klassen en in de school. Kinderen kunnen hun ouders een rondleiding geven, de werkwijze in de klas uitleggen en hun werk(jes) laten zien.
Tevens wordt op deze avond de kinderboekenweek afgesloten. In de klassen en in de gangen hangen kunstwerken rond het thema ‘Hallo Wereld’. Elke groep heeft zich gebogen over een werelddeel. De leerlingenraad heeft per groep het mooiste kunstwerk uitgekozen. Deze kunstwerken hebben een prominente plaats in de grote zaal gekregen.
Op deze manier kunt u zien hoe er met De Sleutel letterlijk een wereld opengaat.

Vrijdag 12 oktober hebben twee leerlingen uit groep 8 en twee leerlingen uit groep 7 in de grote zaal gestreden om de titel ‘Voorleeskampioen van De Sleutel.’ (Ook hierbij is de leerlingenraad betrokken bij de jurering.)

Enkele van deze leerlingen zullen op de inloopavond hun voorleeskunsten laten horen. Ook dit zal in de grote zaal plaatsvinden. U bent van harte welkom met uw kind(eren).

Studiedag: alle kinderen vrij
vrijdag 18 okt 2019
Herfstvakantie
zaterdag 19 okt 2019