De blaadjes vallen. Velen hebben de bezem en de bladhark al ter hand genomen.
De Deventer Schoon Familie bemoeit zich al enkele jaren met de bladinzamelactie “Alle Bladeren Verzamelen”. Onze school is dit jaar weer ingeloot om mee te doen aan de bladverzamelwedstrijd.
Op school wordt maandag 29 oktober een bladkorf geplaatst van 3x3x1m. De bladkorf staat bij de ingang van het schoolplein aan de Fokkingshof.
Bladeren kunnen aangeleverd worden in zakken en in de bladkorf gestort worden door ouders, kennissen en buren. Misschien heeft u de aanhangwagen al wel vol staan of komt die in de herfstvakantie vol?
In de korf mogen alleen schone bladeren worden gestort, dus niet in zakken, geen zwerfafval of takken.
Op donderdag 8 november om 13.00 uur komt de bladambassadeur. Hij zal in het bijzijn van de kinderen, leerkrachten en ouders (!) de hoeveelheid blad opmeten.
Op verschillende andere locaties (bij scholen) wordt op datzelfde moment ook gemeten. Na het meten is er de prijsuitreiking en een lekkernij voor de kinderen. Wij hopen op heel veel blad.

Namens de collega’s,
Ine  Dijkerman (coördinator).

piekdag alle kinderen vrij
maandag 01 juli 2019