Logo-De-Sleutel-transparant

Het nieuwe schooljaar is begonnen in de zomer: heerlijke temperaturen, fantastisch weer. Inmiddels is de herfst gearriveerd. Kortom, we lijken al weer twee seizoenen bezig!

De ziekte van Bo Minneé uit groep 8 houdt bij iedereen de gemoederen heel erg bezig. Bo is afgelopen dinsdag even op school geweest. Zoiets simpels en vanzelfsprekend en toch … een bijzondere en emotionele gebeurtenis!
Bo is nu een tijdje thuis. Een knappe professor uit Rotterdam buigt zich deze week over de resultaten van de onderzoeken. De hersentumor die bij Bo geconstateerd is, komt zelden voor. Dat betekent dat de definitieve diagnose nog even op zich laat wachten. We wensen Bo, haar familie en vrienden heel veel sterkte.

De nieuwe leerkrachten Eveline, Janet en Judith hebben een goede start gemaakt met hun groepen. Net als andere jaren hebben we dit schooljaar een aantal studenten in school. In deze Nieuwsbrief stellen ze zich aan u voor.

Mocht u kennis willen maken met de nieuwe leerkrachten of met de stagiair(e)s, loop dan na schooltijd gerust even binnen.


De komende weken besteden we schoolbreed aandacht aan de zogenaamde kapstokregels. Deze regels zijn de drie basisregels op onze school. Tijdens de komende weekopeningen wordt steeds één regel centraal gesteld. De week die daarop volgt, wordt daar door iedereen in school extra op gelet: leerlingen, leerkrachten, overblijven. Wellicht kunt u als ouder hier ook een positieve rol in spelen.
Dit zijn de kapstokregels:

  • Binnen is een wandelgebied en buiten hoeft dat lekker niet.
  • We zullen goed voor de spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen
  • Voor groot en klein zullen we aardig zijn.

Natuurlijk zijn er wel meer regels en afspraken op De Sleutel, maar over het algemeen zijn ze allemaal onder te brengen bij één van de bovenstaande kapstokregels.

Binnenkort

Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019
Paaslunch
dinsdag 23 apr 2019
inloopavond / kijkavond
donderdag 25 apr 2019
rapportfolio
donderdag 25 apr 2019
'mei'vakantie
zaterdag 27 apr 2019
Koningsdag
zaterdag 27 apr 2019
week van de luizencontrole
maandag 06 mei 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 10 mei 2019
avondvierdaagse
maandag 13 mei 2019
nieuwsbrief
vrijdag 24 mei 2019

Zoeken op deze site

Go to top