Even voorstellen….

Dit nieuwe schooljaar hebben we weer enkele nieuwe collega's, LIO's, Onderwijsassistenten in opleiding en stagiaires van de PABO op school.

Ze stellen zichzelf aan jullie voor.

Ileen van BeekHallo allemaal! Ik ben Ileen van Beek en ik ben 18 jaar. Dit jaar is mijn laatste jaar van de opleiding Onderwijs-assistent, vandaar dat ik dit jaar stage kom lopen op maandag en dinsdag in groep 2.
Het lijkt me heel leuk om op De Sleutel stage te lopen, ik hoop dat het een leuk en leerzaam jaar wordt!

Groetjes Ileen

WallyIk zal me even voorstellen, ik ben Huai Li Hsii maar kortweg word ik Wallie genoemd. Ik zal t/m begin februari stage lopen in groep 6 en ben er op elke dag. Het is de Lio (leraar in opleiding) stage en dat betekent dat ik op een gegeven moment de hele klas zelfstandig zal draaien. Voor vragen of opmerking kunt u altijd bij mij terecht. Ik heb er onwijs veel zin in en hoop veel te leren van de klas en dat de klas veel leert van mij!
Met vriendelijke groeten,
Huai Li (Wallie)

Hallo, ik ben Nancy Principe. Ik ben 19 jaar en ik woon in Diepenveen. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding onderwijsassistent en ik loop dit schooljaar bij Tjitske in groep 1 stage. Ik hoop dat ik het dit jaar erg naar mijn zin ga krijgen. Ik heb er in ieder geval heel erg zin in!

Vanaf dit schooljaar werk ik administratief medewerker en mag ik het van Rianne overnemen. Ik zal mij even voorstellen: ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 16 en 14 jaar. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, skiën en doe ik vrijwilligerswerk. Ik heb hiervoor op Daltonschool De Ieme gewerkt in Raalte. Ik vind het heel leuk om, nadat ik ongeveer 10 jaar in Raalte heb gewerkt, nu te zien hoe hier dingen functioneren, weer een mooie uitdaging. Op maandag en donderdagmorgen ben ik op school. Ik zie uit naar een fijne tijd hier op school.
Groetjes, Delaja Meenink

Bart VerhoefMijn naam is Bart Verhoef en ik ben op 3 september als Pabo-stagiair gestart in groep 7.
Via deze weg wil ik mij graag nader aan u voorstellen.

Ik ben 43 jaar en woon in de binnenstad van Deventer samen met mijn vriendin Maamke.
Na een loopbaan van 15 jaar als leidinggevende in verschillende technische bedrijven is de crisis voor mij een kans geweest om me te bezinnen op een nieuwe loopbaan. Voor mij blijkt de ideale baan ‘leerkracht bovenbouw’ te zijn en ben hierop in 2010 gestart met de 2-jarige deeltijdopleiding Pabo aan de Saxion Hogeschool. Een vrij grote ommezwaai waar ik in eerste instantie erg aan moest wennen, maar wat nu glashelder begint te worden. Ik zit op de goede weg en kan en mag hierbij nog veel leren :-). Dit leren oefen ik de komende 3 maanden volop op de maandag
en dinsdag voor groep 7.  In februari hoop ik af te studeren op de Pabo.

Naast deze stage ben ik twee dagen per week werkzaam op het Deventer Etty Hillesum Lyceum (locatie Boerhaavelaan) als Technisch Onderwijs Assistent voor Scheikunde.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen in de natuur, kanopolo en muziek (luisteren en gitaar spelen). Oh enne, voor de kinderen ben ik op deze school ondermeer die-ècht-lánge-meester van bijna twee meter.

Hartelijke groet,
Bart Verhoef

piekdag alle kinderen vrij
maandag 01 juli 2019