Dinsdag 26 juni zijn de kinderen van groep 3 en 4 naar attractiepark Hellendoorn geweest. De heenweg in de bus hebben we onder leiding van juf Greta met volle borst alle schoolreis-liedjes meegezongen.
In het park gingen we in groepjes uiteen en hebben we genoten van alle attracties. Veel kinderen overwonnen hun angsten, stoer hoor!

Tussendoor kregen de kinderen frietjes, een frikandel of kaassoufle en heerlijk koud drinken. Met het mooie weer konden ze dat ook wel gebruiken.
Na het eten hadden we veel geluk, want het werd steeds minder druk. Soms mochten we blijven zitten in de attractie en konden we vaker achter elkaar.
Groep 3 en 4 hebben een gezellige en fijne dag beleefd; op naar het volgende schoolreisje!

Klik hier voor de foto's

zondag 18 aug 2019