Volgend schooljaar komen drie nieuwe leerkrachten op de Sleutel te werken.

Judith Helderman-Koops in groep 5, Eveline Slagter in groep 4 en Janet Emens in groep 1.

In onderstaande stukjes stellen ze zich voor:

Judith Helderman-KoopsHallo allemaal, ik ben Judith Helderman-Koops (33). In het nieuwe schooljaar ben ik de juf van groep 5 op woensdag, donderdag en vrijdag. Na 4 jaar gewerkt te hebben bij De TiNtaan mag ik me gaan inzetten voor De Sleutel. In een goede sfeer en met ruimte voor humor wil ik samen met de kinderen hard werken om tot leren te komen en zoveel mogelijk vooruitgang boeken binnen alle ontwikkelingsgebieden.

Ik woon met veel plezier in Deventer samen met mijn man Menno, onze prachtige dochter Nova (8 mnd.) en onze hond Tess. Ik breng graag tijd door met mijn gezin. We houden bijvoorbeeld van kamperen, skiën, lange boswandelingen maken, spelletjes doen met vrienden en sporten.

De Sleutel lijkt mij een erg leuke school en ik hoop dat ik me hier gauw thuis ga voelen! Graag persoonlijk even kennis maken? Kom gerust na de lessen binnen in groep 5!

Eveline SlagterMijn naam is Eveline Slagter, ik ben 23 jaar en woon in Deventer. Anderhalf jaar geleden ben ik afgestudeerd (Pabo) en kon ik vrij snel aan de slag op OBS De Hovenschool in Deventer. Hier heb ik de volgende werkzaamheden gedaan: het invallen in de groepen, remedial teaching en het begeleiden van rugzakleerlingen. Daarnaast heb ik ook invalwerk gedaan op andere basisscholen in Deventer.

Na de zomervakantie zal ik op maandag en dinsdag met veel enthousiasme gaan werken in groep 4 van OBS De Sleutel. In mijn vrije tijd lees en sport ik graag en doe ik allerlei leuke activiteiten met vrienden (naar de film, skiën, winkelen).

Ik vind het ontzettend leuk om op OBS De Sleutel les te gaan geven. We maken er een fijn schooljaar van!

De vakantie is in zicht, nog maar een paar weken en de zomervakantie begint.

Janet EmensNa de vakantie begin ik, Janet Emens, als nieuwe leerkracht op De Sleutel.

Op de donderdag en de vrijdagochtend zal ik groep 1 gaan doen.

Ik ben nu 55 jaar oud, getrouwd en heb 2 kinderen; een zoon Pim, die studeert in Eindhoven en een dochter Aletta, die in Amersfoort studeert.

Mijn grootste hobby's zijn lezen, wandelen, fietsen en reizen. Daarnaast mag ik heel graag dansen en dat vooral met kleuters.

Ik heb nu al heel veel zin om op De Sleutel te gaan beginnen, maar eerst wens ik u allemaal nog een fijne vakantie toe en zie u dan daarna.

Janet Emens

voorjaarsvakantie