Dinsdag 26 juni was het schoolplein van De Sleutel helemaal omgetoverd tot een indianendorp.
Om half 10 kwamen alle kleuters verkleed als een indiaan naar school om mee te doen aan het kleuterfeest.
Het feest werd geopend door een paar indianen die op zoek waren naar een plekje om te wonen. Het waren alleen hele domme indianen, want zij hadden geen wigwam bij zich, maar een strandtent! Bovendien probeerden zij een vuurtje te maken met water.

Uiteindelijk is het toch allemaal gelukt en mochten alle kleuters mee doen met een groots feest.
Op het feest konden zij allerlei spelletjes doen en er was zelfs een springkussen. Dit jaar werden de kleuters voor de eerste geholpen door kinderen van groep 7. Dit was een groot succes!
Na de spelletjes heeft iedereen genoten van een echte indianenmaaltijd, die ook gedeeltelijk was klaargemaakt door kinderen van groep 7.
Tenslotte hebben de kinderen onder leiding van een paar kinderen uit groep 7 een dans opgevoerd.
Na een gezellige dag mochten de kinderen om 2 uur weer terug naar huis.

Klik op deze link om naar de foto's (128 stuks) te gaan.

En klik op deze link om naar de volgende foto's (130 stuks)  te gaan.

Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019