gerrit dijkerman jarig 2012Op dinsdag 12 juni vierden meesters Dijkerman en Ruud hun verjaardag in groep 5. De dag begon met een ´feestelijke´ gymles waarin de kinderen allerlei circustrucs konden doen. Na de gym was er tijd voor wat lekkers en drinken. Daarna mochten we de vele cadeaus uitpakken. Wat zijn we verwend; lekkere chocolade, shampoo, bloemen, spaarpotten, snoeischaar, het kon allemaal niet op!

Na de pauze stonden de stukjes op het programma. De kinderen waren erg druk geweest met het instuderen van een gedicht, quiz of een raadsel. Tussen de middag hebben we genoten van heerlijke pannenkoeken en waterijs. Sommige kinderen aten wel 4 pannenkoeken! ’s Middags hebben we verschillende spelletjes gedaan. De middag werd afgesloten met een film.

Het was een fantastische dag vol gezelligheid en heel veel cadeaus. Bedankt!

Meester Dijkerman
Meester Ruud

Bekijk alle foto's van deze dag via deze link.

voorjaarsvakantie
zaterdag 16 feb 2019