De afgelopen weken hebben wij op De Sleutel gewerkt met aan het project Kids' Skills.

In alle groepen hebben kinderen zichzelf doelen gesteld. In alle groepen zijn specifieke moeilijkheden omgezet in aan te leren of uit te voeren vaardigheden.

De kinderen en de leerkrachten zijn trots op wat ze bereikt hebben. We willen dat graag met ouders en verzorgers delen. Zoals u in de afgelopen Nieuwsbrieven al hebt kunnen lezen willen wij u daarom van harte uitnodigen op ons Kids'-Skills-feestje. In iedere groep kunt u zien waaraan de kinderen gewerkt hebben. De kinderen hebben per groep bedacht op welke wijze ze de afsluiting willen vieren. (Het is mogelijk meerdere groepen te bezoeken.)

We willen u van harte uitnodigen voor het Kids'-Skills-feestje op vrijdag 25 mei van 11.15 uur tot 12.00 uur.

Tot vrijdag!

Leerlingen en team van OBS De Sleutel