Het was woensdag 9 mei een gezellige drukte in de grote zaal op school. Deze dag is eigenlijk wat anders gelopen als dat wij ons vooraf hadden voorgesteld. De kinderen uit groep 1,2,3 en 4 zouden de heuvel bij de 'Immer Weiterbrug' lopend beklimmen, maar door de weersomstandigheden heeft dit buiten niet kunnen doorgaan.

Om meester Arno en zijn actie voor Alpe d'HuZes toch te ondersteunen hebben de kinderen in de zaal onder beleiding van de groepsleerkrachten een uitgezet parcours afgelegd. Ieder kind kreeg een stempel op zijn stempelkaart. En dit is vergeleken met het buitenparcours meer geworden dan dat wij het hadden verwacht. Al met al was het een bijzonder geslaagde dag!

Wij zijn erg blij met het bedrag dat de kinderen hebben opgehaald en ook trots op alle kinderen die zich hebben ingezet voor het KWF project Alpe d'HuZes. Bedankt!

Selma Alkan (LIO-er van groep 1-2a)

Bekijk hironder de foto's:

Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019