Het was woensdag 9 mei een gezellige drukte in de grote zaal op school. De dag is eigenlijk wat anders gelopen als dat wij ons vooraf hadden voorgesteld. De kinderen uit groep 1,2,3 en 4 zouden de heuvel bij de 'Immer Weiterbrug' lopend beklimmen, maar door de weersomstandigheden heeft dit buiten niet kunnen doorgaan.

Om meester Arno toch te ondersteunen hebben de kinderen in de zaal onder leiding van de groepsleerkrachten een uitgezet parcours afgelegd. Ieder kind kreeg een stempel op zijn stempelkaart. En dit is vergeleken met het buitenparcours meer geworden dan dat wij het hadden verwacht.

Al met al was het een bijzonder geslaagde dag!

Wij zijn erg blij met het bedrag dat de kinderen hebben opgehaald en ook trots op alle kinderen die zich hebben ingezet voor het KWF project Alpe d'HuZes. Bedankt!

Selma Alkan

LIO-er van groep 1-2a