gerrit dijkerman Dit schooljaar is het laatste schooljaar van Gerrit Dijkerman als leraar van onze school. Met ingang van 1 augustus maakt Gerrit namelijk gebruik van de FPU-regeling. Gerrit is sinds 1973 verbonden aan De Sleutel.

We gaan natuurlijk op feestelijke wijze afscheid van hem nemen. Het afscheid van Gerrit Dijkerman vindt plaats in de één na laatste schoolweek, de week van 9 t/m 13 juli.

Woensdagmiddag 11 juli is er voor ouders en leerlingen gelegenheid om Gerrit de hand te schudden. Later die middag is er gelegenheid voor oud-leerlingen, oud-ouders en andere genodigden om afscheid te nemen van Gerrit.

Op vrijdag, tijdens schooltijd, zijn er verschillende festiviteiten voor kinderen in het kader van het afscheid van Gerrit.

Vanzelfsprekend zal de huidige groep 5 op speciale wijze hun meester, of beter hun meneer, uitzwaaien. Een groep ouders is al druk bezig met de voorbereidingen.