In de vakantie is het oude speeltoestel op het grote plein verwijderd. Tess (groep 7) en Cas (groep 6) van de leerlingenraad hebben samen met meester Gert een voorstel gedaan voor de vervanging van het oude speeltoestel. Meesters en juffen en
mevrouw Van Diessen van het overblijven zijn akkoord gegaan met dit voorstel. Het geld dat wij van ons bestuur mochten besteden hebben we aangevuld met gelden uit het overblijven. Op die manier kunnen we niet alleen een (iets éénvoudiger) speeltoestel aanschaffen, maar ook een tafeltennistafel. Uit de klassenvergadering bleek namelijk dat in veel (bovenbouw)groepen de wens leeft om te tafeltennissen. Dat is dus binnenkort mogelijk.

Naar verwachting zullen de toestellen in juni geleverd worden. Nog even geduld dus.

zondag 18 aug 2019