Op dinsdag 22 mei is de jaarlijkse sportdag voor de basisscholen van de voormalige gemeente Diepenveen. De kinderen van groep 5 t/m 8 doen hieraan mee. De Sportdag wordt gehouden op de sportvelden te Lettele.

Álle leerkrachten van de basisscholen zijn hierbij actief betrokken: zij begeleiden teams of treden op als scheidsrechter. De kinderen doen mee aan slagbal, lijnbal en trefbal. Ook is er na 12.30 uur een estafette. Als laatste is er rond 14.00 uur een slagbalwedstrijd tussen leerkrachten en kinderen van de deelnemende scholen.

De leerlingen dienen om 8.15 uur op school aanwezig te zijn en vertrekken om 8.20 uur per fiets naar lettele.

De eerste wedstrijden beginnen rond 9.00 uur. Tussen 15.00 en 15.30 uur zijn de kinderen terug bij school. Op deze dag is de school dus gesloten (zie ook infokalender).