Nog een aantal weken en onze zwangere juffen gaan met verlof. De laatste werkdag van Esther is op 27 april. Jennifer werkt na de meivakantie nog één week (t/m 11 mei).
Hieronder zullen we u laten zien hoe de vervanging is ingedeeld:

De vervanging voor Esther in groep 7 is als volgt geregeld:

• maandag en dinsdag (groep 7):
    Anniek Klaverstijn
  • woensdag (groep 5):
    Mascha Koot-Van Rheenen
  • vrijdagochtend (groep 3):
    Mascha Koot-Van Rheenen
  • vrijdagmiddag (groep 5):
    Mascha Koot-Van Rheenen

Jennifer wordt vervangen door Martijn Brugmans. Hij gaat samen met Martin Pothof de lesgevende taken van Jennifer in groep 6 op zich nemen. De dagen dat Martin voor de groep staat wordt Marijn in het tussenlokaal ingezet voor begeleiding en ondersteuning van groep 6 en 8. In schema levert dat voor groep 6 het onderstaande beeld op:

• maandag: Martin Pothof
  • dinsdag: Martijn Brugmans
  • woensdag: Martin Pothof
  • donderdag: Martijn Brugmans
  • vrijdag: Martin Pothof

De vervangende leerkrachten worden uitgebreid bijgepraat en komen ook van te voren in de klas kijken om kennis te maken met de werkwijze en met de kinderen.
Martijn en Mascha zullen in ieder geval tot de zomervakantie de honneurs van Esther en Jennifer waarnemen. Bent u nieuwsgierig naar deze tijdelijke versterking van onze school, loop voor of na schooltijd gerust even binnen om kennis te maken.
Anniek zal bij de meeste ouders wel bekend zijn. Zij geeft nu les aan groep 4 van woensdag t/m vrijdagochtend. Op vrijdagmiddag werkt zij in groep 8.
De vervangende leerkrachten zijn natuurlijk wel benaderbaar voor de gewone huis-tuin-en-keuken-vragen. Voor meer leerling- en groepsspecifieke vragen kunt u bij de vaste leerkracht terecht (voor groep 6 is dat Martin Pothof).

We wensen Esther en Jennifer veel plezier tijdens de laatste werkweken van dit schooljaar en natuurlijk een goede tijd tot de bevalling van hun kindje.

Mocht u over het bovenstaande vragen of opmerkingen hebben, neem dan even contact met Gert op.

Studiedag: alle kinderen vrij
vrijdag 18 okt 2019
Herfstvakantie
zaterdag 19 okt 2019