Beste ouders/verzorgers,

Ook dit jaar willen we weer een gezellig paasontbijt voor de kinderen organiseren.
Op donderdag 5 april zullen we de ochtend starten met een ontbijt op school. We willen in iedere groep een paasbuffet maken, met door de kinderen meegebrachte ontbijtspullen.
Wij verzoeken u daarom uw kinderen iets mee te geven voor het paasbuffet. U kunt bijvoorbeeld denken aan broodjes, crackers, beschuit, zoet en hartig beleg, boter of andere ontbijt lekkernijen die de kinderen zullen verrassen.
Vanuit de Ouderraad wordt gezorgd voor het drinken, een chocolade paasei en de paashaas.
Bij iedere groep hangt een lijst waarop u kunt aangeven wat u uw kind(eren) meegeeft. Tevens verzoeken wij u om een bordje, bestek en een beker (voorzien van de naam) mee te geven. Deze kunnen de kinderen na afloop van het buffet weer mee naar huis nemen.
We hopen dat het paas ontbijt net zo’n succes wordt als de voorgaande jaren.
Namens de ouderraad wensen wij u alvast fijne paasdagen en bedanken wij u voor uw inzet!

Met vriendelijke groet,

Ouderraad en team