De leerlingenraad is momenteel op drie fronten actief:

• Kees en Abel hebben contact met de gemeente over het gravelveldje. Het gravelveldje is momenteel niet toegankelijk voor kinderen in een rolstoel. Verder ziet de leerlingenraad graag goaltjes op het veldje. De beide heren van de leerlingenraad hebben hierover telefonisch contact met de gemeente gehad en wachten nu nog op antwoord.
  • Iris en Els zijn bezig met voorbereidingen voor een De Sleutel’s got talent middag voor de leerlingen van groep 5 t/m 8.

'mei'vakantie
zaterdag 27 apr 2019