De leerlingenraad is momenteel op drie fronten actief:

• Kees en Abel hebben contact met de gemeente over het gravelveldje. Het gravelveldje is momenteel niet toegankelijk voor kinderen in een rolstoel. Verder ziet de leerlingenraad graag goaltjes op het veldje. De beide heren van de leerlingenraad hebben hierover telefonisch contact met de gemeente gehad en wachten nu nog op antwoord.
  • Iris en Els zijn bezig met voorbereidingen voor een De Sleutel’s got talent middag voor de leerlingen van groep 5 t/m 8.
  • Binnenkort hebben de leden van de leerlingenraad van groep 8 overleg met mevrouw Van Diesen en Gert Katerberg over het wensenlijstje van de leerlingenraad inzake buitenspeelmaterialen. De leerlingenraad heeft zelf een klein budget ter beschikking. In afstemming met het overblijven kan er dan eventueel overgegaan worden tot aanschaf van leuke spelletjes en speelgoed.