kixxxVrijdag 20 januari hebben we de eerste bios avond in de geschiedenis van KiXxx georganiseerd. De opkomst was overweldigend! Super gaaf!

Helaas heeft de steeds grotere opkomst bij met name KiXxx jr ons genoodzaakt om 2 besluiten te nemen:

1. We hebben meer mensen nodig die komen helpen. Dus OUDERS meld je aan voor de hele of een gedeelte van de avond op .
  2. We zullen per KiXxx editie nog maximaal 80 kinderen toelaten (80 voor KiXxx jr en 80 voor KiXxx). Dit in verband met de veiligheid van de kinderen. Om dit in goede banen te leiden, gaan we werken met entreekaartjes. Deze kan je de woensdag voorafgaand aan KiXxx van 12.00 – 13.00 uur in de voorverkoop kopen op school of op de KiXxx avond zelf aan de kassa (wanneer nog beschikbaar).

Uiteraard blijft de rest verder hetzelfde.

Data:
17 februari, 16 maart, 20 april en 15 juni (elke 3e vrijdag van de maand muv mei)

Locatie:
 ‘t Haarhuus