Na het succes van vorig jaar in de herhaling: de sponsorloop! Op woensdag 18 mei hopen we met alle groepen weer een parcours te gaan lopen ten behoeve van een goed doel én voor de aanschaf van Techniektorens.
Meer weten over techniek en de techniektorens in het basisonderwijs? Lees meer op www.techniektorens.nl

De organisatie is inmiddels gestart. We zoeken nog loopbegeleiders, ouders die willen helpen opbouwen, afbreken, willen assisteren bij een springkussen etc. Bij de groepen zullen lijsten worden opgehangen waar u zich kunt intekenen. Het zou fantastisch zijn als we er met z'n allen weer een sportieve en gezellige dag van kunnen maken!

Sponsorloop programma
Klaarstaan Starttijd Eindtijd Wie Max looptijd
09.40 uur 09.45 10.05 Lopen groepen 1 en 2 (20 min.)
10.10 uur 10.15 10.35 Lopen groepen 3 en 4 (20 min.)
10.40 uur 10.45 11.15 Lopen groepen 5 en 6 (30 min.)
11.20 uur 11.25 11.55 Lopen groepen 7 en 8 (30 min.)

Na afloop krijgen de kinderen wat te drinken, te eten en een kleinigheidje. Daarna gaan ze weer naar de eigen klassen toe.

Na afloop verzamelen alle leerlingen zich op het grote schoolplein (11.55 uur). Het koor van UP4S uit Uganda zal dan voor ons een spetterend optreden verzorgen. Er zal ook een kraampje zijn met informatie en allerlei leuke Afrikaanse spulletjes.
U bent van harte welkom om dit met ons te bekijken!

Op het plein zal er verder ijs, koffie en thee worden verkocht.

Omdat we verwachten dat het koor niet voor 12.15 uur klaar zal zijn, staan alle kinderen bij de eigen leerkracht op het grote plein.
Ze hebben dan al de jassen en tassen bij zich.
Kinderen die naar zwemles gaan of andere afspraken hebben, kunnen dan uiteraard om 12.15 uur met de ouders/verzorgers mee; wij verzoeken u dit met de eigen leerkracht af te stemmen.
Leerlingen die naar de bso gaan, worden om 12.30 uur door de bso opgehaald. Dit is met de bso besproken.

Na de loop zullen de resultaten worden berekend.
Uw kind krijgt het formulier waarop het gesponsorde bedrag staat mee terug.
Wilt u ervoor zorgen dat het bedrag afgepast na 1 week bij de eigen leerkracht wordt ingeleverd?
Dank alvast daarvoor!
Commissie Sponsorloop