Groep 5 is erg druk bezig geweest met het maken van een verhaal over schipbreuk en oorlog voeren op het water. De leerlingen hebben eerst een verhaal bedacht waarna ze dit hebben uitgewerkt in een bewegend schilderij.

De leerlingen van groep 7 hebben twee verschillende workshops gevolgd. Waarbij de ene groep een reliëf heeft gemaakt. De andere groep heeft daarover een gedicht gemaakt. Veel verrassende gedichten kwamen tevoorschijn.

Groep 6 heeft muziek gemaakt op bierflesjes gevuld met water. De leerlingen hebben geleerd dat als je het flesjes  tot een bepaalde hoogte vult je een toonhoogte krijgt bijvoorbeeld een g of een c.

Bij de afsluiting waren er veel enthousiaste ouders die door hun eigen kinderen werden rondgeleid.
De kinderen vertelden honderd uit over wat zij allemaal hadden gedaan tijdens de projectweek Veldtocht.
Het was een echte Veldtocht door de hele school die was omgetoverd tot een echt museum waar alle kunstwerken te bewonderen waren.
De leerlingen van de Sleutel hebben veel kennis opgedaan over kunst beschouwen, kunst ontdekken en eigen kunst maken.

Kunst en cultuur coördinator
Greta Molendijk

Bekijk de foto's van de Veldtocht op onze school.
De foto's zijn verdeeld over drie pagina's ivm het aantal.
Per pagina worden ongeveer 35 foto's getoond.
Het ophalen kan heel even duren (afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding)

Foto-serie 1
Foto-serie 2