De Deventer Avond Wandelvierdaagse, die voor de 67e keer wordt georganiseerd, staat weer voor de deur.
Van 23 t/m 26 mei a.s. vindt dit grootste (meerdaagse) sportevenement van Deventer plaats.
Op donderdagavond zullen burgemeester Heidema en wethouder De Jager het defilé afnemen.

Wij willen als groep van De Sleutel de inschrijving verzorgen, echter als uw kind/kinderen hier aan mee wil/willen doen vragen wij u als ouder/verzorger zelf mee te lopen om de kinderen te begeleiden. Dit zal niet door de leerkrachten worden gedaan.

Aanmelding kan via de inschrijflijst die in elke groep aanwezig is. Tegelijk met de inschrijving dient het inschrijfgeld te worden voldaan. Het geld graag in een envelop met daarop de naam van uw kind/kinderen alsmede voor de hoeveelste maal wordt meegedaan meegeven.
De kosten voor deelname inclusief een medaille bedragen € 3,25 per kind en voor de begeleider zonder beloning € 1,00.
Inschrijving en betaling graag voor 18 mei a.s.!
De startplaatsen zijn:

• maandag 23 mei: Speeltuinvereniging De Driehoek, Gooierstraat 9, Deventer
  • dinsdag 24 mei: Gemeenschapshuis De Kuip, Bloemendalsweg 1b, Colmschate
  • woensdag 25 mei: Clubhuis vv RDC, Bredenhorst, Borgele
  • donderdag 26 mei: Buurt- en speeltuinvereniging Wijk 16, Zutphenselaan 18, Deventer

Voor meer informatie: http://www.deventeravond4daagse.nlwww.deventeravond4daagse.nl
We hopen met een grote groep hier aan mee te kunnen doen en op de laatste avond zal er een drankje en versnapering zijn voor alle lopers

Studiedag: alle kinderen vrij
vrijdag 18 okt 2019
Herfstvakantie
zaterdag 19 okt 2019